Questweek - Dag 2
Questweek - Dag 2 - Dinsdag

- Van : Jaxon McBroco

900076374254d132a9f9f11c7a583865.png
6c9f1d6fd0eaa9df891efe34fe900ffe.png
Hallo lieve mensen! Daar zijn we weer, dag 2! Ongelooflijk dat er alweer een jaar voorbij gevlogen is. Namens het SoMe team willen we het nieuwe jaar goed en feestelijk inluiden. De titel verraadt het al, dat gaat we doen met een heuse Questweek. Iedereen kan meedoen aan deze Questweek en kans maken op een leuke prijs! Iedere dag, tot en met zaterdag, zal er een opdracht online komen te staan waar je makkelijk aan mee kunt doen. Maar eh, hoe doe je precies mee?
Triskele-Symbol1.png De opdracht Triskele-Symbol1.png

Verander je profielfoto naar je favoriete dier.
questwaarde: 10 punten

Dit kan ieder dier zijn, wat je ook maar wil. Verander jezelf in een stoere leeuw, een prachtige zwaan of zelfs een eenhoorn! Zodra je dit hebt gedaan, stuur dan een VB naar Jaxon McBroco, Luxin Tenebris en Isla Blackthorne met als titel 'Questweek - dinsdag' om te bevestigen dat je deze opdracht hebt uitgevoerd. Zodra je reactie van een van hen krijgt is je deelname bevestigd!
 
Facebookopdracht: Vraag beantwoorden
questwaarde: 2 punten per vraag

Ook kun je iedere dag op onze Facebook-pagina een leuke vraag beantwoorden! Vergeet niet om de naam van jouw personage te vermelden bij je antwoord als reactie onder de post. Als je de naam vergeet te vermelden kunnen we je antwoord helaas niet meerekenen.

Onze Facebook-pagina vind je hier: https://www.facebook.com/World-of-Teen-Wolf-1554105694723135/ - vergeet ook zeker niet om ons even een like te geven als je er toch bent! winking-face_1f609.png
Triskele-Symbol1.png De prijzen Triskele-Symbol1.png

Er zullen aan het einde van deze week aan aantal prijzen uitgedeeld worden. Wil jij kans maken op één van deze prijzen? Doe dan vooral mee aan zo veel mogelijk opdrachten om meer kans te maken!
 
500 Dollar
50% Korting op VIP
Monnikskap & Lijsterbes
Als je vragen hebt over deze opdracht of de Questweek in het algemeen, stuur dan een VB naar Jaxon McBroco of Haley Dawson. Heel veel succes, en vooral heel veel plezier!
Je moet inloggen om te kunnen reageren
Freya Sandberg

Freya Sandberg Leuk initiatief. Heel veel plezier allemaal

Haley Dawson

Haley Dawson Super leuk! Ik ga een foto zoeken ^^

Ontmoetingsplaats voor Teen Wolf fans!

Word een deel van het leukste online Teen Wolf universum en ontmoet veel fantastische mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte