Maak Kennis Met
Maak Kennis Met | Sheriff & Deputy

- Van : Jaxon McBroco

9z76d947q.png
Hallo lieve mensen! Namens het Social Media team willen we jullie graag voorstellen aan een nieuwe rubriek: 'Maak kennis met...'. Hierin gaan jullie door middel van een aantal vragen kennis maken met de stafleden van World of Teen Wolf, die iedere dag keihard werken om deze site een succes te maken! Natuurlijk beginnen we de eerste editie met onze Sheriff Haley Dawson en Deputy Miles McLaughlin! Welkom, Miles en Haley, en wat leuk om meer over jullie te leren!
Waarom is jouw personage zo goed in zijn/haar baan?
Haley: Haley is denk ik goed in haar baan omdat dit hetgeen is waar ze passie voor heeft. Ze is een pittige dame en zal altijd vechten voor waar ze in gelooft. Ze streeft naar rechtvaardigheid en zal het ook niet accepteren als iets of iemand onrecht doet tot hetgeen waar ze van houdt, in dit geval heel Beacon Hills. Ze is beschermend over hetgeen dat van 'haar' is, dit werkt haar soms ook tegen, maar in dit geval betekent dat dat ze alles over zou hebben voor haar baan. Ook heeft ze hard moeten werken om te komen waar ze nu is en doet ze dit nog steeds met veel liefde. Dat de inwoners veilig zijn en de Gemeenschap goed loopt, is het allerbelangrijkste voor haar.

Miles: Miles is een goede deputy omdat hij in elke situatie rustig kan blijven en zo goed op de situatie kan reageren. Hij is niet enorm streng, maar onderbouwd zijn mening met harde feiten. Als dit geen effect heeft zal hij alsnog strenger zijn, maar vaak probeert hij dit te voorkomen.
 
Waarom past deze baan ook OOC bij je?
Haley: Poeh jeetje, daar vraag je mij wat. Het is altijd makkelijker om zoiets over een fictief karakter te beschrijven, dan over jezelf haha. Maar goed, ik denk dat deze baan goed bij mij past omdat ik in het echte leven ook vaak de leiding krijg, of neem, dat is net hoe je het bekijkt. Het is iets dat bij mij van nature komt en ik mij prettig bij voel, al kan ik ook heel goed de leiding weggeven. Ik hou van duidelijkheid en overzicht en probeer dit ook naar het hele team uit te stralen. Verder denk ik, en hoop ik, dat ik iemand ben waar mensen snel naar toe komen. Ik probeer zo laagdrempelig mogelijk te zijn en kaart altijd aan dat ik wil helpen waar nodig. Zolang er open communicatie is, vallen alle problemen altijd wel op te lossen en dit is iets wat ik altijd probeer te evenaren. En verder vind ik het vooral heel leuk dat ik deze kans heb gekregen en ik vanuit de mensen waar ik mee werk het vertrouwen heb gekregen om deze functie te bezetten.

Miles: Ik denk dat het belangrijkste is dat ik het erg leuk vind dat ik samen met Haley en het team een plek kan creëren waar iedereen zichzelf kan zijn en mag zijn. Mijn sterkste eigenschap, vind ik zelf, is dat ik veel geduld heb, en daarom denk ik dat ik goed kan helpen om incidenten op te lossen. Ik sta er altijd voor open om mensen te helpen met problemen, vragen, maar ik kan ook een luisterend oor zijn en wanneer ik het ergens niet mee eens ben zal ik dit ook onderbouwen met feiten. Eigenlijk lijken Miles en ik op dat punt veel op elkaar.
 
Wat vind jij het allerleukste aan het werken op WoTW?
Haley: Oké even heel zoetsappig doen; Het allerleukste vind ik oprecht dat ik samen mag werken met een team dat bestaat uit zoveel verschillende, maar fantastisch leuke individuen! Iedereen is enthousiast en gemotiveerd en dat maakt het super prettig om mee te werken. Buiten dat zijn het ook nog eens allemaal onwijs leuke mensen en ben ik blij met ieder lid van het beheer! ♥
  Dan nog een super belangrijk iets, ik word ontzettend gelukkig van alle lieve berichtjes en positieve feedback die we tot nu toe gekregen hebben. Het idee achter WoTW was een plek te creeëren waar ieder lid zich veilig en gewaardeerd voelt en ik hoop oprecht dat we dit kunnen naleven. Tot nu toe ben ik erg blij met hoe alles gegaan is, op een paar technische mankementjes na, en hoop ik dat we nog lang zo door kunnen blijven gaan! Jullie, alle gebruikers, zijn werkelijk waar fantastisch!

Miles: Het is gewoon fantastisch om samen te werken met zo'n leuk en gemotiveerd team om de site zo leuk mogelijk te maken voor iedereen die lid wil zijn en samen met ons WoTW tot een succes weet te brengen. Het allerleukste is denk ik toch wel de lieve berichten van iedereen met complimenten dat ze het zo naar hun zin hebben want daardoor zijn Haley en ik deze site gaan opzetten.
 
Waarom zou iedereen lid moeten worden van WoTW?
Haley: Moeten we dit echt uitleggen? Dat is toch vanzelfsprekend? ;)
  Sowieso is Teen Wolf het leukste fandom dat er is, als een echte Banshee sterfgevallen aanvoelen of huilen naar de maan als een weerwolf, wie wilt dat nou niet? Buiten het fandom om is dit een plek waar iedereen geaccepteerd wordt voor wie die is en waar respect de boventoon heeft. Ook kan je hier even in een wereld duiken waarin je al je fantasie en creativiteit kwijt kan en zo een karakter kan opbouwen waar jij fijn mee kan RPG'en. Ik hoop ook dat dit een plek kan zijn voor iedereen waar die zich veilig voelt en dat je het gevoel krijgt dat je er toe doet, er mag zijn.

Miles: WoTW is een site voor iedereen en waar iedereen zichzelf kan zijn. Ik denk dat dat wel het belangrijkste is. Het is voor vele een plek om even weg te zijn van realiteit en een plek om nieuwe mensen te leren kennen en al je fantasie creativiteit vrij te kunnen laten. Bij WoTW maakt het niet uit wie je bent, je bent welkom.
 
Wat is iets wat je personage altijd al heeft willen doen?
Haley: Een wereldreis maken! In haar jeugd is Haley wel eens op vakantie geweest, maar buiten dat is ze nog nooit ergens anders geweest dan in Beacon Hills. Ze woont hier al haar hele leven en is na haar schooltijd snel doorgegaan met een carrière opbouwen. Veel tijd om andere dingen te doen, heeft ze dus nog niet echt gehad, maar Haley is ontzettend avontuurlijk en zou graag de wereld zien. Misschien ooit, wanneer ze een gezin heeft, of met pensioen is? Momenteel zie ik haar nog lang niet weggaan, er is hier teveel waar ze om geeft.

Miles: Bovenaan Miles zijn bucket list staat een rondreis door Afrika en daar Bovennatuurlijke Wezens ontmoeten en de Nemeton daar bezoeken. Misschien komt deze droom ooit nog wel uit.
 
Wat is jouw personages geheime, compleet nutteloze talent?
Haley: Wat een leuke vraag! xD Haley heeft veel controle over de spieren in haar gezicht, telt dat? Ze kan haar wenkbrauwen individueel optrekken, haar neusvleugens bewegen en haar tong omdraaien. Oh, en ze kan ook met haar tong haar neus aanraken, maar of dat echt een talent te noemen is?

Miles: Het meest nutteloze talent van Miles is toch wel dat hij altijd te laat weet te komen. Zijn geheime nutteloze talent is dat hij heel goed is in kraanvogels vouwen van servetjes, hier is hij ook heel snel in. En hij kan heel snel kubussen oplossen.
Miles, Haley, enorm bedankt voor dit ontzettend leuke interview! Van grappige, nutteloze talenten tot goudeerlijke antwoorden, het was leuk om wat meer over jullie te weten te komen. Heb jij ook meer geleerd over onze geliefde Sheriff en Deputy? Laat dan zeker een reactie achter!

We zien jullie graag terug bij de volgende editie, waar het de beurt is aan de Groepsleiders!
Je moet inloggen om te kunnen reageren
Nehemia Whiteheart

Nehemia Whiteheart Aahh wat een super leuk nieuw artikel :D wat een leuke talenten hebben jullie Miles en Haley xD

Shaniya Rose

Shaniya Rose Superleuk artikel! Kan niet wachten op meer ♥

Freya Sandberg

Freya Sandberg Oh wat ontzettend leuk. Heel erg leuk interview met onze beroemde sheriff en deputy, heel erg leuk. Ik kan niet wachten om de volgende editie weer te lezen.

Bella Reyes

Bella Reyes Heel erg leuk!!!

Aviana Blaisdell

Aviana Blaisdell Oh! Dit is leuk om te lezen, ben benieuwd naar de volgende editie!

Delaila Valentina

Delaila Valentina Super leuk interview is dit! ❤

Matthew McBroco

Matthew McBroco Super leuk!

Alea Norwood

Alea Norwood Iehh super om te lezen dit!

Milan Stark

Milan Stark Wat leuk om te lezen zeg ben benieuwd naar de volgende editie!

Niylah Armhill

Niylah Armhill Omg, dit is zo leuk!!! =D

Aoife Oshea

Aoife Oshea Wauw, ik word echt ontzettend vrolijk van dit bericht. Ik ken jullie misschien (nog) niet Miles en Haley, maar wat ontzettend leuk om op deze manier wat meer over jullie te weten te komen. ♥ Uit dit artikel blijkt wel dat jullie beide toppers zijn. Ga zo door, jullie doen het super! ^^

Carlene Rayne

Carlene Rayne Ah! Super gave blog! Enorm leuk interview!!

Seiro Vonturo

Seiro Vonturo whaaaa super leuk om dit te lezen!

Ontmoetingsplaats voor Teen Wolf fans!

Word een deel van het leukste online Teen Wolf universum en ontmoet veel fantastische mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte