S.O.S. Achtergrondverhalen stress
Wie o wie wordt er in het zonnetje gezet door Bella? Wat voor nieuws heeft Christopher te melden? Wie zijn de prijswinnaars van het spel in de vorige editie? Al deze vragen zijn te beantwoorden na het lezen van de nieuwe editie van S.O.S. Achtergrondverhalen stress! Ben jij al nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

- Van : Erin Whitford

2qn6s1z.jpg
Geschreven door: Bella Reyes & Christopher Wolfsbane & Erin Whitford
Welkom in deze van S.O.S. Achtergrondverhalen stress. Dit is het blad dat geschreven wordt door de detectives van het Onderzoeksteam.

In deze editie lees je hoe er iemand in het zonnetje wordt gezet, een sollicitatiemogelijkheid en worden de winnaars van het spel van de vorige editie gefeliciteerd.

 
iUJK0FA.png
Geschreven door: Bella Reyes
 
profile-picture
Liss Armhill
Iedereen heeft een eigen achtergrond, een eigen verleden. Het leuke is, dat we ze kunnen lezen op de profielteksten en achtergrondverhalen hier op de site! Ik houd ervan om alle verhalen te lezen en vind het prachtig hoe iedereen zo creatief is. In deze edite zet ik iemand in het zonnetje die nu al 4 maanden op deze site zit en een fantastisch achtergrondverhaal heeft namelijk Liss Armhill.

Liss is volgens mij erg bekend bij de meesten, ze staat namelijk bovenaan met meer dan 700 punten voor de banshees en ze heeft een bijbaantje als assistent trainer voor het vak Leer der Wezens. Maar naast dat heeft ze een erg mooi achtergrondverhaal en niet te vergeten profieltekst waar je echt van kan genieten!

Liss schrijft over haar jeugd en haar familie geschiedenis en vooral hoe ze meer leert over wie ze is als banshee. Zo verteld ze bijvoorbeeld over een avontuur met haar tweelingzus Niambh en hun leven in Beacon Hills. Bij haar achtergrondverhaal maakt ze ook gebruik van een leuke code die het verhaal erg leuk maakt om te lezen!

Liss verteld haar verhaal op een erg leuke manier waardoor je niet kan stoppen met lezen. Ben jij nieuwschierig wat Liss in haar achtergrondverhaal heeft staan en hoe haar leven verloopt? Wacht dan niet langer en ga snel kijken!!

 
 
Ap2g9wG.png
Geschreven door: Christopher Wolfsbane
Hey allemaal,

Jullie hebben het misschien al gemerkt dat we enkele plaatjes vrij hebben voor enkele nieuwe collega’s. Ons team mist vooral de aanwezigheid van de banshees na het vertrek van onze lieve Aoife. Aoife, wil je nog eventjes bedanken voor het werk dat je hebt gedaan voor ons en hoop dat je verder nog plezier zal hebben hier op de site.

Maar we zoeken dus enkele lieverds van de Banshees om ons team te versterken, maar waarom zou je nou willen solliciteren? Wel dat zal ik je eventjes vertellen. Een detective zijn is fijn aangezien we de prachtige achtergrond verhalen van andere mogen doorlezen om te zien of ze correct zijn of eventueel andere mensen hierbij helpen. Daarnaast komt het ook dat we ieder een deel zijn van een team van toppertjes onder de leiding van onze Fantastische Erin Whitford. Dus heb je enige interesse stuur dan een berichtje naar Erin met de vermelding “Gebruikersnaam - Onderzoeksteam”. Wat natuurlijk ook handig is om te weten is natuurlijk wat hier in moet staan:

Wat moet er in de aanmelding staan?
• De volledige naam van het WoTW karakter;
• De leeftijd van het individu in het alledaagse leven;
• De motivatie van het individu om zich aan te melden voor deze club;
• Een verhaal over wie jouw karakter is als persoon;
• De namen van de andere karakters die het individu heeft op WoTW.

Ik wens de sollicitanten natuurlijk succes en hoop jullie dan ook snel een warm welkom te mogen heten in ons superleuk detectiveteam.

Succes met schrijven allemaal!
 
 
hqHOhBP.png
Geschreven door: Erin Whitford
Hiyaa!

In de vorige editie van S.O.S. Achtergrondverhalen stress heeft Sarah Jackson een spel met jullie gedaan, namelijk 'Twee leugens en één waarheid met het Onderzoeksteam'. Er zijn vier volledig correcte inzendingen teruggekomen!

De eerste die een bericht heeft gestuurd met de juiste antwoorden was de Deputy, Miles McLaughlin! Gefeliciteerd Miles, er komt een prijsje naar je toe!

De tweede volledig correcte inzending kwam van iemand die al eerder genoemd is in deze editie van S.O.S., namelijk Liss Armhill! Dubbelfeest Liss! Je ziet het prijsje binnenkort verschijnen!

Het derde correcte antwoordblad kwam van Lauryn Kingsheart! Proficiat Lauryn, ook jij kunt een prijsje verwachten!

Last but not least... De vierde volledig correcte inzending was van niemand minder dan een van de grootste feestbeesten hier op WoTW, namelijk Freya Sandberg! En ja... Ook jij krijgt een prijsje!
 

Hopelijk heb je genoten van deze editie van S.O.S Achtergrondverhalen stress. Als Officier van dit team wil ik Bella en Christopher bedanken voor de inbreng voor deze editie. Heb je nog vragen over je achtergrondverhaal of je profieltekst? Trek dan een detective aan hun mouw! Tot in de volgende editie!
~Erin Whitford
Je moet inloggen om te kunnen reageren
Sage Rowley

Sage Rowley Kei leuke editie! En natuurlijk gefeliciteerd iedereen die heeft gewonnen!

Alisa James

Alisa James Hahahah! Gefeliciteerd winnaars

Delaila Valentina

Delaila Valentina Super leuke editie weer! :D En gefeliciteerd aan de winnaars!

Alicia Skye

Alicia Skye Echt leuk om te lezen!!

Alea Norwood

Alea Norwood wat een super editie jongens <3 Echt onwijs leuk!! :D ♥

Ariadne Allonby

Ariadne Allonby WAUW! Wat een leuke editie dit. Geweldig gedaan zeg! ^^ Hartstikke leuk om het stukje over Liss te lezen. Ik ben het er helemaal mee eens dat ze een fantastisch achtergrondverhaal heeft! Daarnaast hoop ik natuurlijk dat jullie snel weer een nieuwe Banshee-detective zullen vinden. Van betrouwbare bronnen heb ik vernomen dat het geweldig werk is om te doen, dus Banshee's; ik zeg, solliciteren maar! ♥

Ontmoetingsplaats voor Teen Wolf fans!

Word een deel van het leukste online Teen Wolf universum en ontmoet veel fantastische mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte