What Would Stiles Do?
What Would Stiles Do? | De Winnaars

- Van : Jaxon McBroco

j1sa8ulj.png
0054d84833c8490c2b50ef7f0acdb1bf.png

Een hele goedemiddag! Vorige week om deze tijd plaatsten we de competitie 'What would Stiles do?', waarbij een bijzondere situatie een echte Stiles-oplossing vereiste. Hier waren natuurlijk prijsjes bij te winnen, en dat betekent dat we drie winnaars hebben! De mooiste oplossing hebben we hieronder gezet voor jullie, met de situatie erbij. Zo kun je alles nog precies een keertje nalezen! Dan presenteren wij nu met gepaste trots de winnaars!
 
Eerste plaats (500 dollar): Freya Sandberg
Tweede plaats (250 dollar): Haley Dawson
Derde plaats (100 dollar): -

Gefeliciteerd! Jullie prijsjes worden snel naar jullie overgemaakt! Lees snel verder als je, net als wij, benieuwd bent naar de winnende oplossing!
8cab4f29a4e7cce12acacd4f9361e67f.png

Vandaag is het zover: Valentijnsdag. De dag van de liefde, van stelletjes, en van je crush uit vragen. Tenminste, dat zegt men. Zelf ben je niet zo dapper geweest om het direct te doen, maar in een moment van dapperheid heb je wel een prachtige rode roos gekocht en deze met een briefje in het kluisje van je crush gestopt. Daar staat je naam natuurlijk niet op, maar je bent gewoon benieuwd naar de reactie. Als deze positief is durf je wel te zeggen dat het van jou komt. Van een afstandje kijk je toe hoe je crush hun kluisje opendoet. Langzaam, heel langzaam, zwaait het deurtje open. De roos wordt opgeraapt, een glimlach verschijnt op het gezicht van je crush en ze lezen het briefje. Met een buik vol vlinders kijk je toe hoe je crush rondkijkt in de hal, op zoek naar de afzender van het briefje. Je wil naar je crush toelopen om te vertellen dat jij het was, maar voor je ook maar een stap kunt zetten duikt die ene knappe Lacrossespeler op. Voor je een woord kunt uitbrengen hoor je dat de Lacrossespeler je crush al heeft verteld dat het briefje van hem afkomstig is...

Toen moest Freya iets verzinnen, want een knappe Lacrossespeler ging er met haar crush vandoor. Piekerend en zich helemaal suf makend met allemaal gekke plannetje lag ze ‘s avonds in bed. Tegelijkertijd was ze teleurgesteld dat haar moeite helemaal voor niets was geweest, maar misschien toch niet helemaal voor niets. Wat nou als ze haar crush er zelf achter liet komen dat het briefje niet door die knappe Lacrossespeler was geschreven, maar door haar. Ze pakte haar notitieboekje en ging aan de slag met het uitwerken van haar plan.

Lijnen, cirkels, vierkantjes. Ze werden in een ruwe schets samengevoegd en na uren zwoegen lag er een plan op tafel. Nu moest Freya nog gaan bedenken hoe ze dit plan precies wilde gaan uitvoeren en deze keer moest ze er zeker van zijn dat niemand er met haar plan vandoor kon gaan of met de eer kon gaan strijken. Eerst moest ze de knappe Lacrossespeler observeren, want als ze de zwakheden van de Lacrossespeler wist kon ze ervoor zorgen dat niemand haar meer kon dwarsbomen.

Ze stopte een briefje dat sterk leek op de eerste stap van zijn plan in het kluisje van de Lacrossespeler zonder dat iemand haar gezien had. Op het briefje stond het volgende: jong en oud, een nieuwe legende. Alleen voor hen die deze kende. Monsters met ogen, zo blauw als ijs. De plaats waar je moet wezen, was van een man zou wijs. Leefde lang geleden en hoorde bij de pack van Scott. Ga er nu naar toe, ren je maar rot!

Ondertussen was Freya naar de oude Dierenkliniek van Dr. Deaton gegaan, want daar moest de Lacrossespeler zijn. Echter was ‘s avonds nog niemand komen opdagen en de dag erna hoorde ze de Lacrossespeler met zijn vrienden overleggen waar het briefje hem naartoe zou moeten sturen. *Fase 1 van mijn plan is geslaagd,* dacht Freya en ze ging beginnen aan de uitvoering van Fase 2.

Toen stopte ze een soortgelijk briefje in het kluisje van haar crush. Op het briefje stond ook een raadseltje waarmee haar crush uiteindelijk bij de Nemeton zou moeten uitkomen en zou weten dat hij moest zoeken naar het volgende raadseltje. Het raadseltje was als volgt: Scott McCall is hier gebeten voor de eerste keer. Misschien weet jij het nu wel weer. Een van velen, verspreid overal. De mensen hier waren wijs maar ook mal. Een heilige plek beschermd eeuwen lang, nu kapot maakt de mensen bang. Vind het raadseltje naar de volgende quest, ga eerst oost en daarna west.

Bij de nemeton had ze het volgende briefje verstopt met daarop een nieuw raadsel die hem naar de volgende locatie zou brengen, de begraafplaats van Beacon Hills. Het raadsel was als volgt: vol verdriet en rouw is men hier, er is een ding dat je hier niet vind plezier. Een geheim wezen verwonde hier onze deputy bijna fataal, raadseltjes maken jou niet kaal. Jij vind je weg hier naar toe zeker en vast, spelers coachen was een zware last. Vind deze plek en hier wacht op jou, de laatste aanwijzing dus kom maar gauw. Hier zou hij moeten zoeken naar het graf van de vader van Isaac Lahey, want daar had Freya het laatste briefje verstopt. Op dat briefje stond: Een open plek, omringd door groen. Niet te lang denken, maar gewoon doen. Omringd door schaduwen, zwart als de nacht. Dit is de plek waar ik op je wacht.

Nu kon het toch niet meer fout gaan en Freya dacht, *Dit moet lukken!* Zodra ze haar crush bij het graf van de vader van Isaac Lahey zag vertrekken, was ze met een omweg naar de open plek in de Bossen van Beacon Hills gelopen. Er was maar een open plek waar je volledig omringd werd door hoge bomen met een dik bladerdek. Als je midden op de open plek stond leek het alsof je omringd werd door schaduwen, maar hier voelde Freya zich het meest op haar gemak en dus had ze hier afgesproken. Geduldig was ze in het midden van de open plek gaan zitten en even later kwam haar crush de open plek opgelopen. “Heb jij me al die briefjes gestuurd?” vroeg haar crush en Freya knikte. “Dan moet jij me ook dat eerste briefje gestuurd hebben, want dat kan niet anders.” vervolgde haar crush en Freya knikte. *Mission accomplished!* dacht Freya terwijl ze kletsen met haar crush de open plek verliet.
Je moet inloggen om te kunnen reageren
Nehemia Whiteheart

Nehemia Whiteheart Aahhh wat een super leuk verhaal Freya!! Je hebt het echt verdient, gefeliciteerd :D

Freya Sandberg

Freya Sandberg Oh wat leuk, ik weet zeker dat alle inzendingen fantastisch waren. Wat leuk dat ik heb gewonnen. Thanks voor deze leuke uitdaging.

Niylah Armhill

Niylah Armhill Super leuk geschreven zeg, gefeliciteerd! ♥

Ontmoetingsplaats voor Teen Wolf fans!

Word een deel van het leukste online Teen Wolf universum en ontmoet veel fantastische mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte