Maak Kennis Met
Maak Kennis Met | De Groepsleiders

- Van : Jaxon McBroco

cac8b14ctdk5w.png
Hallo lieve mensen! Welkom terug bij 'Maak kennis met...'. Hierin gaan jullie door middel van een aantal vragen kennis maken met de stafleden van World of Teen Wolf, die iedere dag keihard werken om deze site een succes te maken! Deze editie is het de beurt aan onze groepsleiders, Niylah Armhill, Damaris Smith en Shaniya Rose! Helaas was de heer Alex Jackson niet bereikbaar voor commentaar, dus we hebben het interview gehouden met de andere groepsleiders! Welkom beste groepsleiders, en wat leuk om meer over jullie te leren!
Waarom is jouw personage zo goed in zijn/haar baan?
Damaris: Damaris heeft de juiste persoonlijkheidstrekken om de leider van de weerwolven groep te zijn. Ze is direct en perfectionistisch, maar ook zachtaardig en behulpzaam. Ze zegt waar het op staat als mensen de regels overtreden, maar wanneer men om hulp vraagt zal ze geen moment twijfelen en iemand de uitleg geven waar om gevraagd wordt. Als groepsleider komen deze eigenschappen natuurlijk heel goed van pas.

Niylah: Ik denk dat dat vooral is omdat Banshees vaak pas op latere leeftijd achter hun gaven komen en Niylah die periode zelf ook heeft meegemaakt. Ze weet waar jonge Banshees tegenaan lopen waardoor ze hen beter kan begeleiden. Tevens beschikt ze zelf over alle krachten die een banshee maar kan hebbem dus kan ze ook gemakkelijker begrijpen waar een jonge Banshee mee te maken heeft.

Shaniya: Shaniya is een Kitsune met veel ervaring. Ze is overal en nergens geweest en heeft daarom veel geleerd. Dit wil ze heel graag doorgeven aan andere Kitsunes. Ze is dus ook gemotiveerd om iedereen te helpen zijn volle sterkte te bereiken. Ze is ook creatief waardoor ze het erg leuk vind om de krantjes te schrijven. Shaniya heeft een grote mond, maar een klein hartje. Dat merk je wel als je haar leert kennen.
 
Waarom is jouw groep echt de beste groep?
Damaris: De weerwolven zijn de beste groep omdat ze heel bijzonder zijn (lekker cliché, maar het is gewoon zo.. :) ). Weerwolven zijn niet zo sluw en gemeen zoals men wellicht wel eens denkt. Weerwolven zijn ook gewoon normale mensen maar beschikken daarnaast nog over een bijzondere gave. Persoonlijk zie ik weerwolf zijn dus als iets bijzonders en niet een last, zoals sommige andere weerwolven. Het weerwolf zijn zien als een cadeau is ook iets wat ik mijn groep wil meegeven . Weerwolven zijn uniek. speciaal en hebben een bepaalde spirit en kracht die maar moeilijk te omschrijven is. Het is een gevoelskwestie, denk ik zo.

Niylah: Banshees zijn fantastisch omdat ze én mens, én bovennatuurlijk zijn zonder dat ze als 'wezens' bestempeld worden. Tevens kunnen Banshees over ontzettend veel krachten beschikken, wat de ontdekkingsreis ontzettend spannend en leuk maakt. En we zijn een hele hechte groep. Klein maar fijn!

Shaniya: Wie wil er nou niet een Kitsune zijn? Ik bedoel, je hebt een vossenaura met daarbij onwijs coole krachten. Je kan geweldig vechten en je kan ouder worden dan een normaal iemand. Maar daarbij is de Kitsune-groep gewoon een onwijs gezellige plek waar mensen elkaar respecteren en we het enorm gezellig hebben onderling! We helpen elkaar en worden steeds hechter en groter. Ik zie geen groep als "de beste", we hebben allemaal onze eigen kwaliteiten. Kitsune is gewoon de groep waar ik het meeste van houd, en ik hoop dat de andere Kitsunes dat ook zo zien!
 
Als je geen groepsleider was, welke baan zou jouw personage leuk lijken?
Damaris: Oef, dat vind ik een moeilijke (maar super goede!) vraag. Ik denk dat Damaris ook wel een goede trainer zou zijn. Ze is (zoals ik al eerder heb genoemd) behulpzaam maar ook streng en perfectionistisch, dus zal ze hoe dan ook proberen om het beste uit de leerlingen te halen. Als ik dan ook nog moet kiezen welk vak ze het leukst zou vinden, kies ik mythologie. Ik denk dat ze het mythologie zou kiezen omdat ze dat een lange tijd gestudeerd heeft en daardoor veel over het vak en ook verhalen uit eigen ervaring kan vertellen. Desondanks moet ik er wel bij zeggen dat ik denk dat Damaris haar baan als groepsleider alsnog wel een stuk leuker zou vinden!

Niylah: Pfoeh.. ehm.. Niylah is iemand die graag op de voorgrond is, dus waarschijnlijk een baan als beveiliger? Of als detective, want ze vind het ontzettend interessant om alles van iedereen te weten te komen. Een docent zie ik haar niet snel zijn, tenzij er een vak zou bestaan welke enkel over de krachten van Banshees zou gaan. Daar kan ze ongetwijfeld uren over doorpraten!

Shaniya: Oei, dat is een lastige vraag. Shaniya is niet iemand die op de voorgrond zou willen staan, ookal doet ze dat nu toch een beetje als groepsleider. Maar ze is hier in eerste instantie gekomen omdat Miles haar vroeg als groepsleider. Als hij dit niet had gevraagd had ze hier ook geen baan gehad! Als Shaniya zou kiezen uit de banen denk ik dat ze voor het detectiveteam zou zijn gegaan. Ze houd er stiekem enorm van om te lezen, en zo staat ze niet in het middelpunt van de belangstelling en kan ze zich verliezen in alle verhalen van iedereen. Een win-win situatie dus!
 
Wat is je personages guilty pleasure?
Damaris: Ik denk dat de grootste guilty pleasure van Damaris het volgende is: Als ze boodschappen doet en er een plankje lekker eten staat om te proeven, kan Damaris het niet laten om nogmaals langs te lopen om nog een keer te 'proeven'...

Niylah: Toetjes! Met slagroom vooral. En kipnuggets, maar dat wisten alle Banshees al wel. Nóg een reden om de Banshees absoluut de leukste groep te vinden! Maar daar kom je maar op één manier achter...

Shaniya: Het gevoel van het spetterende water en het gevoel van de wind door je haren als je in volle rengalop over het strand galoppeert met je paard. Ja, dat is het leven. (Oh en mét cowboylaarzen en cowboyhoed op hè, dat snap je wel).
Lieve groepsleiders, ontzettend bedankt voor jullie leuke interview! Eten is dus niet veilig bij jullie, maar aan passie en toewijding aan jullie groepen zeker geen gebrek! Heb jij ook meer geleerd over onze groepsleiders? Laat dan zeker een reactie achter!

We zien jullie graag terug bij de volgende editie, waar het de beurt is aan de Officieren!
Je moet inloggen om te kunnen reageren
Shaniya Rose

Shaniya Rose Super leuk gemaakt weer! Leuk om over mijn mede groepsleiders meer te weten te komen ♥

Aoife Oshea

Aoife Oshea Wauw, wat ontzettend leuk om te lezen! ^^ Super om op deze manier meer over jullie te lezen. Ik word echt blij van jullie enthousiasme! ♥ *nomt ondertussen op kipnuggets*

Niylah Armhill

Niylah Armhill Wat heb ik een prachtig hoofd gekregen! ^^ En wat is dit leuk geworden zeg. Prachtig te zien hoe we alle 4 (oke... 3) zo vol lof spreken over onze eigen groep! Erg leuk gedaan en ik vind het een eer om collega-groepsleider van deze 2 te mogen zijn!

Freya Sandberg

Freya Sandberg Geweldig, fantastisch leuke editie. Prachtig om zo meer te weten te komen over onze groepsleiders en vooral over Shaniya, onze fantastische Kitsuneleider. Super geweldig, ik ben weer benieuwd naar de volgende editie hoor :D

Seiro Vonturo

Seiro Vonturo nouja eigenlijk maar drie van de vier natuurlijk want alex heeft niet eens gereageerd :P zonder weer wel leuke editie weer :)

Matthew McBroco

Matthew McBroco Weer een leuke editie :D

Bella Reyes

Bella Reyes Heel erg leuk om te lezen!!!

Haley Dawson

Haley Dawson Super leuk weer ^^

Carlene Rayne

Carlene Rayne Super gave blog weer! Enorm leuk om te lezen en die plaatjes! Echt heel veel liefde! Super tof!

Delaila Valentina

Delaila Valentina Super leuk om zo meer over jullie te weten te komen! :D

Liss Armhill

Liss Armhill Kipnuggetss!

Ontmoetingsplaats voor Teen Wolf fans!

Word een deel van het leukste online Teen Wolf universum en ontmoet veel fantastische mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte