Leerlingenbaantjes!
Het SoMe team laat jullie weten wat er op dit moment vrij is aan geweldige leerlingenbaantjes, solliciteer vooral (na het lezen van het artikel natuurlijk)!

- Van : Jaxon McBroco

7b3766edf6413a8056f66c6a81f8552d.png
 
 
Overzicht
SoMe Team
4 leden gezocht

Onderzoeksteam
2 banhsees, 2 mensen, 1 kitsune & 1 weerwolf gezocht

Informatiedeskundigen
5 leden gezocht

Activiteitenteam
2 tot 3 leden gezocht

Lupin Luna
6 journalisten gezocht

Pepper Hills
minimaal 2 journalisten gezocht

Assistent Trainer
Geschiedenis van Beacon Hills & Mythologie
Informatiedescundigen
Momenteel zijn de biebmutsjes hard op zoek naar nieuwe leden die het team komen versterken! We zoeken maar liefst 5 leden!

De hoofdwerkzaamheden zijn dat wij ervoor zorgen dat alle computers netjes worden gevuld. Hierdoor kunnen de trainees de informatie die wij geven, gebruiken voor hun lessen of gewoon om een keertje te lezen. Door onze prachtige e-booken zorgen we ervoor dat de kennis in de Gemeenschap nog meer groeit en dat we meer over alles komen te weten. Zonder onze e-booken zullen we altijd in het onbekende leven en dat zou echt niemand willen.

Waarom zou jij moeten solliciteren voor mijn team? Nou dat is heel makkelijk! Hou jij van schrijven over van alles over de Teen Wolf wereld en vind je het leuk om je te verdiepen in allerlei oude informatiebronnen opzoek naar dat ene stukje dat je nodig hebt voor je e-book? Dan is deze baan zeker voor jou! Wij zorgen ervoor dat alles wordt vastgelegd in de Bovennatuurlijke Wereld! Daarnaast ben ik ook hele geweldige groepsleider *flips hair*

Wil jij solliciteren bij de Informatiedeskundigen? Check dan eerst even in de club wat de eisen zijn en stuur daarna jouw sollicitatie naar Nehemia Whiteheart!

  Welkom
Hallo lieve weerwolven, banshees, kitsunes en mensen! Ik ben hier vandaag om even wat aandacht te besteden aan onze geweldige leerlingenbaantjes! Want er zijn nog heel veel leuke baantje vrij en volgens mij heeft niet iedereen dat helemaal door!

Hier links heb ik daarom een overzichtje gemaakt met alle prachtige baantjes die nog open zijn en hoeveel mensen er voor gezocht worden.

Verder zullen we vandaag wat dieper ingaan op een aantal van die top baantjes. Lees dus vooral snel verder en vergeet niet te solliciteren!
Activiteitenteam
Voor het activiteitenteam ben ik opzoek naar nog 2/3 leden om ons team te komen versterken.

We zijn een gezellige groep vol ideeën over hoe we dingen kunnen organiseren op de site om het leuk te maken voor iedereen! Denk aan wedstrijden, feestjes, plots en andere activiteiten die de site opfleuren en actief maken.

Je werkzaamheden als je bij het Activiteitenteam komt? Brainstormen, gezellig kletsen, samenwerken met een geweldig team en zo op te gekke ideeën komen! Verder doen we natuurlijk ook wat voorbereidingswerk en je mag onder mijn toestemming de @allemaal gebruiken in de chat om de Evenementen te promoten ;)

Ik stel niet heel veel eisen aan een goed Activiteiten feetje zolang je kan samenwerken en leuke ideeën hebt voor de site ♥

Wil jij solliciteren bij het Activiteitenteam? Check dan eerst even in de club wat de eisen zijn en stuur daarna jouw sollicitatie naar Riley Benedict!
Assistent Trainer
We zijn nog op zoek naar een AT voor geschiedenis van Beacon Hills en een AT voor Mythologie. Dit zijn twee geweldige vakken met ve diversiteit.

Als assistent trainer ondersteun je de Trainer met het nakijken van huiswerk, het behandelen van klachten en natuurlijk andere werkzaamheden. Ook help je Trainees die het lastig vinden om huiswerk te maken of om na te kijken en hierin begeleid je ze dus.

Assistent trainer zijn is leuk omdat je veel verschillende dingen kan en mag doen en je de overige Trainees goed helpt!

Wil jij solliciteren voor Assistent Trainer? Check dan eerst even in de club wat de eisen zijn en stuur daarna jouw sollicitatie naar Miles McLaughlin & de desbetreffende trainer!
SoMe Team
Ook bij het Social-Media team zoeken we een ongeveer 3 tot 4 leden! Wij zullen er met ons amazing team voor zorgen dat de Social-Media platformen van WoTW er op en top uitzien!

Als je in mijn team komt, mag je dus meehelpen met brainstormen voor leuke acties, posts, raadsels, wedstrijden & meer! Ook gaan we zelf aan de slag met het maken van plaatjes die we bij onze teksten kunnen gebruiken of worden er codes gemaakt voor de blog. En natuurlijk bieden wij ook enorm veel gezelligheid, hoe meer zielen, hoe meer vreugde!

Ben jij dus creatief, heb je oog voor detail en hou je van een beetje gezelligheid? Dan ben jij perfect voor het SoMe Team!Wil jij solliciteren bij het SoMe Team? Check dan eerst even in de club wat de eisen zijn en stuur daarna jouw sollicitatie naar Jaxon McBroco!
Meer Info
Hopelijk hebben we jullie op deze manier iets meer info kunnen geven over deze super toffe baantjes! We hopen natuurlijk dat de sollicitaties binnen zullen stromen nu, maar we hopen vooral dat wij jullie wat extra's kunnen bieden met onze baantjes en heel veel gezelligheid!

Wil je nu dus solliciteren voor één van deze baantjes? Check dan even de club voor de eisen en stuur dan een virtueel berichtje naar de leider van die club. Heb je nog meer vragen? Stel ze dan gerust aan één van de officieren of redacteurs!
Je moet inloggen om te kunnen reageren

Ontmoetingsplaats voor Teen Wolf fans!

Word een deel van het leukste online Teen Wolf universum en ontmoet veel fantastische mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte