Leerlingenbaantjes!
Het SoMe team laat jullie weten wat er op dit moment vrij is aan geweldige leerlingenbaantjes, solliciteer vooral (na het lezen van het artikel natuurlijk)!

- Van : Jaxon McBroco

7b3766edf6413a8056f66c6a81f8552d.png
 
 
Overzicht
SoMe team
4 leden gezocht

Onderzoeksteam
2 banhsees, 2 mensen, 1 kitsune & 1 weerwolf gezocht

Informatiedeskundigen
5 leden gezocht

Activiteitenteam
2 tot 3 leden gezocht

Lupin Luna
6 journalisten gezocht

Pepper Hills
minimaal 2 journalisten gezocht

Assistent Trainer
Geschiedenis van Beacon Hills & Mythologie
 
Onderzoeksteam
Hallo daar baanzoeker,

Het Onderzoeksteam is op zoek naar nieuwe aanwinsten in het team van detectives! Momenteel hebben wij plaats voor twee banshees, twee mensen, één kitsune en één weerwolf. Allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar wat doet het Onderzoeksteam eigenlijk?

De detectives van het onderzoeksteam bestuderen de profielteksten en achtergrondverhalen van de gebruikers hier op World of Teen Wolf. Voldoen deze aan de eisen van WoTW? Is het passend in het universum van Teen Wolf? De detectives leggen contact wanneer bovenstaande niet het geval is en helpen mee met het schrijven van een passend en kloppend achtergrondverhaal voor het karakter.

Er zijn natuurlijk redenen genoeg om je aan te melden als detective! Ben je nieuwsgierig aangelegd? Dan is deze baan misschien wel perfect voor jou! Heb je altijd al je naam in een blauwig kleurtje willen zien in de chat en heb je nog een vergrootglas in een laatje gevonden? Perfect!! Nog een goede reden nodig om detective te worden? Wat dacht je van deze: Je mag samenwerken met Bella Reyes en Alea Norwood! En als dat nog niet genoeg redenen zijn om te solliciteren voor een positie als detective… We hebben koekjes!

Hopelijk tot snel!

Wil jij solliciteren bij het Onderzoeksteam? Check dan eerst even in de club wat de eisen zijn en stuur daarna jouw sollicitatie naar Erin Whitford!


Welkom
Hallo lieve weerwolven, banshees, kitsunes en mensen! Ik ben hier vandaag om even wat aandacht te besteden aan onze geweldige leerlingenbaantjes! Want er zijn nog heel veel leuke baantje vrij en volgens mij heeft niet iedereen dat helemaal door!

Hier links heb ik daarom een overzichtje gemaakt met alle prachtige baantjes die nog open zijn en hoeveel mensen er voor gezocht worden.

Verder zullen we vandaag wat dieper ingaan op een aantal van die top baantjes. Lees dus vooral snel verder en vergeet niet te solliciteren!
Pepper Hills
Hoi! Bij de Peper Hills zijn we nog op zoek naar 1 of 2 journalisten, maar meer is ook altijd welkom. De werkzaamheden bij de Peper Hills zijn eenvoudig uit te leggen: elke week schrijf je een artikel die geplaatst wordt in de krant. Natuurlijk is het super leuk om jouw eigen artikel terug te zien op de site, zeker als je er ook nog leuke reacties op krijgt. Het team bestaat op dit moment alleen uit Lily en mij, maar nieuwe mensen zijn zeker altijd welkom! Solliciteer dus snel, en wie weet zien we je binnnekort ons hoofdkantoor wel binnenlopen. 0Quizjes, recepten, het weer, artikelen, het maakt allemaal niet uit, alles is bij de Peper Hills welkom. Zeker jij!

Wil jij solliciteren bij de Pepper Hills? Check dan eerst even in de club wat de eisen zijn en stuur daarna jouw sollicitatie naar Delia Rayne!
Lupin Luna
Heya, ik zou het super tof vinden als je je zou aanmelden voor journalist bij de Lupin Luna en lekker op deze site komt garnalen!

Ik ga je helpen met het schrijven van fantastische artikelen voor deze site en ook als je niet weet wat je moet schrijven, geen probleem, ik help je er doorheen. ;)

Ik vind het vooral belangrijk dat we het gezellig hebben en dat je jouw creativiteit kwijt kan op de site. Want was is er nu leuker om jouw artikelen straks terug te zien op de gehele site? Precies! Wees dus niet bang om je aan te melden! Ik kan mijn krachten redelijk onder controle houden (denk ik ). ;)

Wil jij solliciteren bij de Lupin Luna? Check dan eerst even in de club wat de eisen zijn en stuur daarna jouw sollicitatie naar Carlene Rayne!

Meer Info

Hopelijk hebben we jullie op deze manier iets meer info kunnen geven over deze super toffe baantjes! Donderdag zullen we het wat meer over de overige baantjes, die nog plekken vrij hebben, hebben.
We hopen natuurlijk dat de sollicitaties binnen zullen stromen nu, maar we hopen vooral dat wij jullie wat extra's kunnen bieden met onze baantjes en heel veel gezelligheid!

Wil je nu dus solliciteren voor één van deze baantjes? Check dan even de club voor de eisen en stuur dan een virtueel berichtje naar de leider van die club. Heb je nog meer vragen? Stel ze dan gerust aan één van de officieren of redacteurs!
Je moet inloggen om te kunnen reageren
Haley Dawson

Haley Dawson Vooral solliciteren! ^^ We kunnen iedereens hulp gebruiken en de teams zijn super gezellig! <3

Alicia Mistry

Alicia Mistry Wat een geweldige baantjes allemaal!

Emily Thornhill

Emily Thornhill Klinkt wel heel interessant zo'n baantje

Ontmoetingsplaats voor Teen Wolf fans!

Word een deel van het leukste online Teen Wolf universum en ontmoet veel fantastische mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte