What Would Stiles Do?
What Would Stiles Do? | Een SoMe Wedstrijd!

- Van : Jaxon McBroco

16pvn5.png
0054d84833c8490c2b50ef7f0acdb1bf.png

Een hele goedemiddag en welkom bij 'What would Stiles do?'. Bij deze competitie, georganiseerd door het Social Media Team van WoTW, kun je niet alleen je schrijftalent laten zien, maar ook nog eens leuke prijsjes winnen! We kennen Stiles Stilinski natuurlijk allemaal, door en door menselijk en met zijn vertrouwde honkbalknuppel in hand. Voor alles heeft Stiles wel een plan of een oplossing, en als Stiles er niet is wordt er vaak gevraagd 'Wat zou Stiles doen?'. Wat houdt deze competitie dan in? vraag je je vast af. Simpel! We hebben voor jullie een situatie bedacht rondom Valentijnsdag, helemaal in Teen Wolf-stijl. Aan jou de eer om hier een echte Stiles-oplossing bij te bedenken. Hoe zou Stiles hier mee omgaan, of wat zou hij verzinnen als plan?
1a6a75d96cde41a3bd5ef7b8576c9687.png

Vandaag is het zover: Valentijsdag. De dag van de liefde, van stelletjes, en van je crush uit vragen. Tenminste, dat zegt men. Zelf ben je niet zo dapper geweest om het direct te doen, maar in een moment van dapperheid heb je wel een prachtige rode roos gekocht en deze met een briefje in het kluisje van je crush gestopt. Daar staat je naam natuurlijk niet op, maar je bent gewoon benieuwd naar de reactie. Als deze positief is durf je wel te zeggen dat het van jou komt. Van een afstandje kijk je toe hoe je crush hun kluisje opendoet. Langzaam, heel langzaam, zwaait het deurtje open. De roos wordt opgeraapt, een glimlach verschijnt op het gezicht van je crush en ze lezen het briefje. Met een buik vol vlinders kijk je toe hoe je crush rondkijkt in de hal, op zoek naar de afzender van het briefje. Je wil naar je crush toelopen om te vertellen dat jij het was, maar voor je ook maar een stap kunt zetten duikt die ene knappe Lacrossespeler op. Voor je een woord kunt uitbrengen hoor je dat de Lacrossespeler je crush al heeft verteld dat het briefje van hem afkomstig is...
 
What would Stiles do?
f501a83466e6785eb5fa48348d0d759a.png

Meedoen is eigenlijk heel makkelijk! Je schrijft jouw echte Stiles-oplossing en deze stuur je in. Waar moet je opdracht aan voldoen?
• Je oplossing moet minstens 400 woorden en maximaal 1000 woorden beslaan.
• Probeer je oplossing wel realistisch te houden.
• Zorg ervoor dat je oplossing aan de regels van WoTW voldoet.

Als je er zeker van bent dat je alles erin hebt staan en aan de eisen voldoet, dan ben je er klaar voor om je opdracht in te sturen! Dit doe je door een Virtueel Berichtje te sturen naar Jaxon McBroco en Isla Blackthorne voor donderdag 21 februari, 12.00 uur.
5268b3810ba8e592842cefb42faf3562.png

Natuurlijk dan ook nog de prijzen! Want wat is een competitie zonder iets te winnen? We hebben voor jullie wat leuke prijsjes bedacht, maar laten we beginnen met het feit dat alle deelnemers een pizza winnen! Dus ga snel aan de slag, want wie wil er nu geen heerlijke pizza winnen?
 
Eerste plaats
500 dollar en je oplossing wordt geplaatst!

Tweede plaats
250 dollar

Derde plaats
100 dollar
Je moet inloggen om te kunnen reageren
Luxin Tenebris

Luxin Tenebris Succes iedereen! <3

Freya Sandberg

Freya Sandberg Geweldig, ik ben zeer benieuwd naar de fantastische oplossingen en misschien ga ik zelf ook nog wel meedoen. Eventjes kijken hoeveel tijd ik heb.

Alisa James

Alisa James Whahaha! Leuk! Sowieso zou Stiles er een chaos van maken!

Elina Salvara

Elina Salvara OHmygosh i love ittt <3

Niylah Armhill

Niylah Armhill OEH, super leuk!! =D

Isla Blackthorne

Isla Blackthorne Heel veel succes! Ik ben erg benieuwd naar de creatieve oplossingen!

Haley Dawson

Haley Dawson Super leuk bedacht! Ik ga eens nadenken ^^

Alea Norwood

Alea Norwood ohh leukk, succes iedereen ♥

Jaxon McBroco

Jaxon McBroco Succes iedereen! Moge de beste winnen! ♥

Ontmoetingsplaats voor Teen Wolf fans!

Word een deel van het leukste online Teen Wolf universum en ontmoet veel fantastische mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte