S.O.S. Achtergrondverhalen stress
Tadaaa! Nummer twee van S.O.S. ligt op de mat! Deze editie is geschreven door twee enthousiaste detectives. Ben jij benieuwd wat zij te vertellen hebben? Lees dan snel verder!

- Van : Erin Whitford

2qn6s1z.jpg
Geschreven door: Alisa James & Aléa Norwood
Welkom in de tweede editie van S.O.S. Achtergrondverhalen stress. Dit is het blad dat geschreven wordt door de detectives van het Onderzoeksteam.
In deze editie lees je over de dos en don'ts voor achtergrondverhalen en wordt er iemand in het zonnetje gezet!

 
EfbKuK8.png
Geschreven door: Alisa James
Hoi allemaal! Ik ben Alisa James en ik wilde graag wat vertellen over de geschiedenis. Of in ieder geval, over jullie geschiedenis. Wanneer je een achtergrondverhaal schrijft zijn er een aantal dingen die enorm handig zijn en een aantal dingen die je vooral niet moet doen! Dus vandaag zal ik jullie een paar handvatten geven om het perfecte achtergrondverhaal te schrijven.

Dos
Zodra je inlogt op worldofteenwolf.nl wordt je ingedeeld in een groep. Deze groepen passen bij jouw soort. Wat betekent dat ik in het mensenkamp zit en dus ook een mens ben. Blijf dus in je achtergrondverhaal trouw aan jouw soort en kamp, dan kan je bijna niet fout gaan!

Verwerk pas een status in je achtergrondverhaal als je er een hebt gewonnen. Een status kan je namelijk alleen winnen en verdienen en bevat bepaalde extra’s die normale studenten of afgestudeerden niet kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld een Aura Kitsune kan niet alleen de aura’s van levende kitsunes zien, maar ook contact leggen met de doden. Dit zijn eigenschappen die een normale kitsune niet heeft en dus ook niet kan gebruiken.

Vraag vooral om hulp als je iets niet zeker weet! Het hele bosbessen team staat voor jullie klaar en wilt jullie met alle liefde helpen! Wees niet bang dat we je zullen uitlachen of wat dan ook. Hulp vragen is ten alle tijden beter dan regels overtreden.

Don'ts
Don’ts: Zorg ervoor dat je altijd een profieltekst van minimaal 25 woorden hebt en een achtergrondverhaal van minimaal 50 worden hebt. Laat het dus vooral niet leeg, ook als je geen inspiratie hebt, want dit gaat tegen de regels van worldofteenwolf.nl in.

Gebruik geen buitenlandse talen zomaar in je profiel. Een Latijnse spreuk als motto kan uiteraard altijd, maar onthoud dat Nederlands de voertaal is op worldofteenwolf.nl en dat deze motto’s dan het best ook vertaald kunnen worden zodat iedereen jouw motto begrijpt.

Dit zijn uiteraard maar een paar dingen die nuttig kunnen zijn. Er zijn vele regels omtrent je profieltekst en je achtergrondverhaal. Maar als je deze checklist erbij houdt en goed in de gaten houdt, dan kan het haast niet anders dan dat er een prachtig meesterwerk uit jullie vingers komt!

Succes met schrijven allemaal!
 


iUJK0FA.png
Geschreven door: Aléa Norwood
profile-picture
Philip Blythe
Iedereen heeft een eigen achtergrond, een eigen verleden. Het leuke is, is dat we ze kunnen lezen op de profielteksten en achtergrondverhalen hier op de site. Elk heeft zo zijn eigen creativiteit, en de vippers hebben ook nog prachtige codes! Zelf lees ik wekelijks meerdere achtergrondverhalen en elk is uniek. Toch wil ik er één in het zonnetje zetten. Dit was een achtergrondverhaal dat ikzelf erg leuk vond om te lezen en die zeker een shout-out verdient! Ik heb het over het achtergrondverhaal van Philip Blythe.

Philip is een jongen met als baan ‘Overleven’. Je vraagt je nu vast af: “Overleven? Daar is toch geen kleurtje voor op de site? Is dat wel een baan dan?” Jazeker dat kan zeker een baantje zijn. En in Philip zijn geval snap ik deze baan volkomen. Vooral als je zijn geheim weet. Een geheim die ik niet weet, oh wat wordt ik nieuwsgierig.. *pakt haar detective-vergrootglas* Daarbij is deze weercoyote, ja weercoyote, allergisch voor aardbeien! Dus de aardbeitjes gaan de kast in.

Maar dit is niet alles. Zijn verleden is sneu maar mooi beschreven. Hoe zijn moeder en zijn vader bij elkaar kwamen. Maar ook hoe ze uit zijn leven zijn verdwenen. Daarbij vertelt het ons ook dat hij zijn weercoyote kant nog niet onder controle heeft. Vroeger hielp zijn vader bij het onder controle krijgen van die kant, dat had hij ten slotte ook bij de moeder gedaan. Maar of dat ook hielp bij Philip? Bij iedereen werkt wat anders namelijk!

Maar nu, zijn jullie al nieuwsgierig geworden naar het verleden van Philip? Naar wie hij is? Ik ben wel nieuwsgierig geworden hoe dit allemaal verder gaat aflopen, en ik heb nog niet eens alles aan jullie verteld! Dan moet je maar zelf lezen *kijkt naar de lezertjes van achter haar detective-vergrootglas*. Maar Philip, echt mijn complimenten voor je achtergrondverhaal en profieltekst! De codes zijn prachtig en overzichtelijk en het is ook nog super geschreven. Vond het enorm leuk! Daarom ben jij het verhaal in de zon!
 

Hopelijk heb je genoten van deze editie van S.O.S Achtergrondverhalen stress. Als Officier van dit team wil ik Alisa en Aléa bedanken voor de inbreng voor deze editie. Heb je nog vragen over je achtergrondverhaal of je profieltekst? Trek dan een detective aan hun mouw! Tot in de volgende editie!
~Erin Whitford
Je moet inloggen om te kunnen reageren
Erin Whitford

Erin Whitford Super gedaan meiden!

Delaila Valentina

Delaila Valentina Hele leuke editie! :D

Novelle Geeve

Novelle Geeve Super leuke editie ♥

Elina Salvara

Elina Salvara Haha geniaaal <# Leuke editie

Aoife Oshea

Aoife Oshea Super leuk geschreven! ^^ Echt een geweldige editie. ♥

Haley Dawson

Haley Dawson Super leuk gedaan dames! ♡

Bella Reyes

Bella Reyes Geweldig geschreven!!

Freya Sandberg

Freya Sandberg Super leuke editie, heel erg bedankt voor deze fantastische kijk in het schrijven van een achtergrondverhaal <3

Carlene Rayne

Carlene Rayne Geweldige editie weer! Ik krijg al weer stress als ik die titel lees! Fantastisch!

Matthew McBroco

Matthew McBroco Leuke editie weer :D

Ontmoetingsplaats voor Teen Wolf fans!

Word een deel van het leukste online Teen Wolf universum en ontmoet veel fantastische mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte