S.O.S. Achtergrondverhalen stress
Ojee, een achtergrondverhaal en profieltekst schrijven.. Waar ga je beginnen? Waar moet je op letten? De detectives van het Onderzoeksteam helpen je hier graag mee op weg.

- Van : Erin Whitford

 
Hallo daar!
Welkom op deze prachtige website van World of Teen Wolf en welkom in de eerste editie van S.O.S. Achtergrondverhalen stress. Dit is het blad dat geschreven wordt door de detectives van het Onderzoeksteam.

Beacon Hills is sinds 21-01-2019 bereikbaar voor jullie. Dit betekent ook dat de karakters zichzelf nog gaan ontwikkelen, profielteksten opgesteld gaan worden en het achtergrondverhaal geschreven gaat worden. Om jullie hier wat handvatten bij te bieden, werd deze editie van S.O.S. Achtergrondverhalen stress geschreven.

Goed om te weten: profieltekst en achtergrondverhaal
Iedere gebruiker dient een profieltekst te hebben met een minimale lengte van 25 woorden & iedere gebruiker dient een achtergrondverhaal te hebben met een minimale lengte van 50 woorden.
Deze twee regels staan vast voor iedereen in deze bovennatuurlijke wereld. Gedurende de tijd hier in Beacon Hills zal het leven van je karakter zich gaan vormen. Je kunt hierover schrijven in je profieltekst of achtergrondverhaal.

Het is niet toegestaan om namen uit tv-series, boeken, films, overige bekende mensen (etc.) te gebruiken in je profieltekst of het achtergrondverhaal. Dit geldt voor namen in alle talen. Deze regel is ook van toepassing bij huisdieren die benoemt staan in de profieltekst of het achtergrondverhaal van het karakter.
Let hier op wanneer je begint met het schrijven van je profieltekst en achtergrondverhaal!

Het is niet toegestaan om (half)-naakte foto’s in de profieltekst of het achtergrondverhaal te gebruiken. Daarnaast is het ook niet toegestaan om foto’s te gebruiken waarop het karakter illegale activiteiten uitvoert.
Deze is best wel logisch hé lieverds. Wanneer dit wel gesignaleerd wordt door een detective, zal je een virtueel berichtje ontvangen. Een foto in badkleding mag echter wel.

De regels voor profielteksten en achtergrondverhalen zijn terug te vinden onder "Regels".

Spectaculaire layout?
Heb je al rondgekeken naar profielteksten en achtergrondverhalen van bijvoorbeeld de staffleden? Kijk bijvoorbeeld eens naar die van Niylah Armhill, de .... Een mooie, overzichtelijke layout waar zij haar prachtige verhaal in heeft geschreven. Of neem eens een kijkje op het profiel van de Deputy, Miles McLaughlin. Miles heeft een heel ander soort layout gebruikt, waarin hij zijn spannende levensverhaal beschrijft.

Dergelijke layouts zijn op verschillende websites te vinden. Voorbeelden hiervan zijn:
http://tessisamess.insanejournal.com/
http://asylums.insanejournal.com/supersuits/
Heb jij nog een handige site gevonden? Stuur mij dan een virtueel berichtje!

Wanneer worden er berichten gestuurd door detectives?
Wanneer je je niet houdt aan de regels voor de profieltekst en/of het achtergrondverhaal zal een detective hier een virtueel bericht over sturen De regels voor de profieltekst en het achtergrondverhaal zijn terug te vinden onder "Regels". Neem deze goed door voor je begint met het schrijven! Zo voorkom je dat je achteraf zaken aan moet passen.

LET OP: Vanaf 14 dagen na AANMELDING op deze site wordt er verwacht dat er een begin gemaakt is aan de profieltekst en het achtergrondverhaal.

Hoe word ik detective?
Zoals je misschien gezien hebt op het prikbord zijn er vollop vacatures, waaronder ook voor de functie van detective! Zie jij het als een uitdaging om achtergrondverhalen en profielteksten na te lopen en anderen te voorzien van feedback? Werk jij graag samen in een team en heb jij een neusje voor het vinden van studenten met profieltekst- of achtergrondverhalen stress? Klik dan eens op de club van het Onderzoeksteam en kijk hoe je kunt solliciteren!


Ontzettend bedankt voor het lezen van deze editie van S.O.S Achtergrondverhalen stress. Hopelijk kun je met behulp van deze informatie aan de slag met jou achtergrondverhaal en profieltekst! Kom je er niet aan uit? Trek dan een van de (toekomstige) detectives aan hun mouw. Tot die tijd mag een virtueel berichtje naar mij altijd.

Heel veel succes, maar voor veel plezier in deze bovennatuurlijke wereld.

Liefs,
Erin Whitford

 

CODE BY TESSISAMESS

 

Je moet inloggen om te kunnen reageren
Freya Sandberg

Freya Sandberg Mooi en fijn overzicht. Ik ben benieuwd naar alle mooie en spannende verhalen van iedereen. ❤️

Milan Stark

Milan Stark Wat een mooi overzicht! Van de week maar even voor mijn achtergrond verhaal zitten!

Valentina Othello

Valentina Othello Heel handig overzicht! Ik ben al hard begonnen aan een achtergrondverhaal! De codes zijn de volgende stap.

Audrey Pierce

Audrey Pierce Oh wat super handig! :)

Matthew McBroco

Matthew McBroco Heel erg handig! Nu weet ik zeker dat er allemaal mooie achtergrondverhalen gaan komen ❤️

Ileana Jackson

Ileana Jackson Super handig!

Haley Dawson

Haley Dawson Heel erg fijn dit, zal een hoop Trainees vast en zeker helpen! ^^

Niylah Armhill

Niylah Armhill Super handig overzichtje!!

Jaxon McBroco

Jaxon McBroco Echt heel erg handig! Mooi gedaan ♥

Eliyah Rayne

Eliyah Rayne Super handig artikel voor iedereen die nieuw is!

Alea Norwood

Alea Norwood Erg handig dit en daarbij ook een prachtige blog <3

Ontmoetingsplaats voor Teen Wolf fans!

Word een deel van het leukste online Teen Wolf universum en ontmoet veel fantastische mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte