Maak Kennis Met
Maak Kennis Met de Officieren van WoTW!

- Van : Jaxon McBroco

4l8r07.png
Hallo lieve mensen! Welkom terug bij 'Maak kennis met...'. Hierin gaan jullie door middel van een aantal vragen kennis maken met de stafleden van World of Teen Wolf, die iedere dag keihard werken om deze site een succes te maken! Deze editie is het de beurt aan onze officiers, Jaxon McBroco, Robin Walker, Ai Biyu, Riley Benedict, Nehemia Whiteheart en Erin Whitford. Welkom beste officiers, en wat leuk om meer over jullie te leren!
Waarom past jouw personage juist bij dit team?
Jaxon: Jaxon heeft uren op Social Media doorgebracht om meer over het bovennatuurlijke leven te ontdekken. Zijn ogen waren in die tijd zowat aan zijn scherm geplakt en daardoor heeft hij ook veel over Social Media zelf geleerd. Zelf heeft hij veel kennis gekregen door Social Media en nu hij zelf enorm veel hierover weet, wilt hij iets terug doen. Social Media is daar dus een perfect middel voor!

Ai: Ik vind tekenen echt ontzettend leuk, en ik doe het op WoX al sinds… wel, voor WoX zo groot werd als het nu is. Ik was de eerste illustrator voor deze sites en doe het nu voor veel van deze sites. Ik hou ervan om even te kunnen ontsnappen om te tekenen en Ai ook. Ai is iemand die van creeeren houdt, of het nu eten is of nieuwe items voor de winkels. Het past gewoon goed bij haar en haar fun-loving persoonlijkheid.

Robin: Dat lijkt me wel duidelijk, niets is zo makkelijk als chaos creëren wanneer jij de baas bent van het team dat de orde handhaaft. Omdat Robin zo graag mensen helpt, natuurlijk! Er is niets beter dan ervoor zorgen dat iedereen lief blijft voor elkaar, dat is namelijk dé manier om een stad bij elkaar te houden en dat is natuurlijk precies wat we willen.

Riley: Riley heeft een enorme persoonlijkheid. Ze is vrijwel altijd vrolijk en positief en ze ziet overal iets goeds in. Soms is ze wel een beetje naïef en jaloers, maar meestal is ze erg blij. Ik vind dit belangrijke eigenschappen voor de activiteitenteam omdat ik met mijn team positiviteit wil uitstralen en te zorgen dat er leuke en vrolijke evenementen gepland worden!

Erin: Erin is een grote chaoot, maar heeft zeker wel de vaardigheden om een team aan te sturen. Af en toe zal dit zeer rommelig verlopen, maar uiteindelijk staat ze er wel altijd voor haar detectives. Erin houdt erg van lezen. Het lezen van achtergrondverhalen en profielteksten doet zij dan ook graag. Samen met haar detectives zorgt zij dat alle verhalen aan de regeltjes van World of Teen Wolf voldoen.
 
Wat vind je zelf zo leuk aan het team?
Jaxon: Het team zelf is natuurlijk gewoon fantastisch! Ik bof maar met zulke fijne minions als Ayron, Axelle en Isla! Ik vind het vooral leuk om samen te sparren over nieuwe blogs, acties, posts of wat dan ook. Het is geweldig om te zien dat ideeën uiteindelijk ook tot leven komen en gewoon gedaan worden, met hulp van het team natuurlijk. Alleen zou ik het nooit zo goed kunnen doen, dus thanks team, jullie zijn de beste! ♥ #sentimenteelmomentje

Ai: Ik vind persoonlijk de creativiteit die dit team me biedt erg leuk. Illustreren is niet alleen het maken van items voor de winkels waar iedereen plezier van heeft, maar het geeft ook karakter aan de winkels. Het biedt veel leuke dingen en kansen voor iedereen. En dat geeft me echt de motivatie om de winkels leuk en mooi te maken.

Robin: De Beveiligers zelf. Tjonge, wat een schatjes zijn die paarse druifjes ook. Met ze kletsen is elke keer weer een feest en dat is maar al te fijn als je met ze samenwerkt.

Riley: Het leukste vind ik de creativiteit waar ik mij volledig los in kan laten gaan! Het is heerlijk om mijn creatieve energie kwijt te kunnen. Natuurlijk is het team ook ontzettend leuk! Ik geniet elke dag op de site en met het activiteitenteam!

Erin: Het team van detectives bestaat uit personen met verschillende persoonlijkheden en visies. Voor Erin is het een uitdaging om de mensen, banshee, kitsunes en weerwolven in toom te houden, natuurlijk.. Maar gelukkig gaat iedereen goed met elkaar om en maken ze het haar niet te moeilijk.
 
Welk ander team zou je personage lid van willen worden?
Jaxon: Oefff dat is een goede vraag! Ik denk dat Jaxon lid van het bibliotheek team zou worden, aangezien hij graag met zijn neus in de boeken zit. Maar ook zou het activiteitenteam misschien wel iets voor hem zijn, maar dan meer om muziek te maken op de feestjes die gehouden worden hahaha.

Ai: Als ik lid kon zijn van een ander team… hmm… waarschijnlijk het evenemententeam of SoMe. Ik hou duidelijk van creatief zijn, dus die teams trekken me het meeste aan. Ik zou ook journalist kunnen zijn, maar ik ben nog niet zo goed in Nederlands. Maar ik zou zeker een leuk evenement kunnen bedenken of iets maken voor Twitter of Facebook. Maar illustraties zullen altijd mijn eerste liefde blijven. ♥

Robin: Poeh, wat een moeilijke vraag! Van topics stalken heb ik nu natuurlijk mijn baan gemaakt en mocht ik een ander team moeten kiezen neig ik daarom naar het Onderzoeksteam, zodat ik iedereen kan blijven stalken (maar dan profielteksten en achtergrondverhalen in plaats van topics). En anders terug naar het team van Trainers, ik heb natuurlijk een poosje Leer der Wezens gegeven en dat was echt heel tof!

Riley: O die is moeilijk! Ik heb Riley namelijk helemaal rondom het activiteitenteam bedacht! haha! Ik denk.... Ik weet het niet! Elke team heeft zo zijn leuke dingen! Dan ga ik toch voor de beveiligers denk ik! Ik denk dat Riley daar ook wel goed in kan zijn.

Erin: Het activiteitenteam van Riley. Erin houdt ontzettend van feestjes en dansjes!
 
Wat is het favoriete eten van je personage?
Jaxon: Jaxon's favoriete eten is burrito's! Vooral die uit dat ene zaakje uit San Francisco waar hij vroeger wel eens kwam. Burrito's zijn overigens erg variabel, je kunt er elke keer weer een nieuwe vulling in doen waardoor het weer totaal anders smaakt. Genoeg heerlijke combinaties dus! Iets wat Jaxon overigens niet zo lekker vind is yoghurt.. Elke keer probeert ie het weer, maar nope.. Yoghurt heeft geen succes bij Jaxon.

Ai: Oh nee, MOEILIJKE VRAAG! Ik ben dol op eten, dus dit is echt heel moeilijk. Okay, laat me denken…. noodles! Nee, wacht… dumplings! Nee, nee… Mochi! Wacht… nee.. MOEILIJK! Okay… alles? Ik ben geen moeilijke eter en ik ben dol op koken en eten! Geef me alle dingen om te eten!

Robin: Je zal maar een geschiedenis van vierhonderd jaar uitdenken voor je personage en d'r lievelingseten compleet vergeten...

Riley: Riley is verslaafd aan aardbeien en Crêpes. En dan de combinaties Crêpes met aardbeien is het helemaal! Daar mag je haar voor wakker maken. Verder is Riley een enorme zoetekauw, dus alles wat zoet is vindt ze lekker.

Erin: Een simpele pizza margherita met een glaasje rode wijn. Hmmmmm.
 
Officiers, enorm bedankt voor dit ontzettend leuke interview! Van favoriete gerechten tot goudeerlijke antwoorden, het was leuk om wat meer over jullie te weten te komen. Heb jij ook meer geleerd over onze geliefde Officiers? Laat dan zeker een reactie achter!

We zien jullie graag terug bij de volgende editie, waar het de beurt is aan (een deel van) de Trainers!
Je moet inloggen om te kunnen reageren
Bella Reyes

Bella Reyes Wat leuk!!!

Alisa James

Alisa James Oh!!! Super leuk dit!!! Wel grappig dat Jaxon zichzelf als eerste noemt steeds XD

Jaxon McBroco

Jaxon McBroco Thanks iedereen! ♥

Jenissa Moore

Jenissa Moore Wat was dit leuk om te lezen! ♥

Haley Dawson

Haley Dawson Wat een super leuke editie weer en wat een fantastisch team! <3

Matthew McBroco

Matthew McBroco Super leuk! :D ♥

Nayana Whiteheart

Nayana Whiteheart Ah wat een leuke editie! :D

Ontmoetingsplaats voor Teen Wolf fans!

Word een deel van het leukste online Teen Wolf universum en ontmoet veel fantastische mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte